Cum alegem jucariile potrivite?

Cum alegem jucariile potrivite?

Joaca nu ține cont de vârstă!


Copiii și jucăriile sunt într-o strânsă legătură de la vârste foarte fragede până în adolescență. Ba chiar și noi, oamenii mari, simțim nevoia să ne reconectam cu copilul interior și să găsim modalități prin care să ne distrăm.

Jucăriile Build and Play ne-au plăcut enorm deoarece sunt educative, atrăgătoare și ușor de manevrat. Ca orice etapă din viața copiilor de care trebuie să ținem cont, adaptarea jucăriilor reprezintă un aspect important de luat în considerare. Astfel este recomandat să alegi jucării care să fie potrivite pentru vârsta lor, pentru etapele de dezvoltare, abilitățile și preferințele din momentul în care faci achiziția.
 
 Sfatul nostru pentru momentul în care alegi o jucărie? Pune-ți câteva întrebări înainte de a face achiziția:

 

- acesta jucărie este potrivită pentru vârstă copilului meu? Dacă ți-a atras atenția o jucărie de 5 ani+ iar copilul tău tocmai a împlinit 3 ani probabil este o idee mai bună să cauți altă varianta. Este genul de copil care nu prea se joacă cu jucăriile, sau se plictisește rapid de ele? Ce-ar fi să încerci o jucărie de construcție care să îi ofere sentimentul realizării în timp ce își montează propria
jucărie.
O altă variantă pe care ți-o sugerăm sunt jocurile de competiție cu doi sau mai mulți participanți.

Orice ai alege, copiii se conectează mai ușor cu jucăriile în momentul în care noi ca și părinți ne jucăm împreună cu ei și ne arătăm interesul față de jucăriile respective. Doar suntem modelul lor în viață nu?  

Prin joacă ne apropiem, reușim să ne cunoaștem mai bine și să ne reconectam.

 Copii au nevoie să le dedicăm cel puțin 15 minute zilnic. Nu este mult, nu-i așa? Tot ce trebuie să facem este să ne asigurăm că acele 15 minute sunt ale lor în totalitate. Fără să ne gândim la alte lucruri, pur și simplu să ne deconectam de tot, să ne reintoacem în momentul în care eram copii și să fim acolo complet.

 Seturile Build & Play vin în primul rând cu un cadou: timp cu copilul tău! Vă puteți reconecta în timp ce alegeți ce vehicul să asamblati și începeți construcția.

În pachet veți găsi șuruburi și șaibe de siguranță pentru copii, împreună cu o șurubelniță și o cheie care vă vor permite posibilităi de construcție nesfârșite.
 Cine va mânui șurubelnița și cine va găsi piesele necesare pentru fiecare pas?
 Dacă aveți două seturi puteți chiar să faceți întrecere și să vedeți cine montează primul jucăria. Doar nu uitați că la fiecare set se poate monta un singur model o dată. Așadar aveți în vedere acest aspect în momentul în care faceți comanda finală. Poate este o variantă pentru voi să achiziționați două sau mai multe seturi.
 Aceste jucării asigură distracția și nu doar atât.
 Copilul tău va capăta dexteritatea și răbdarea de care are nevoie pentru a duce la bun sfârșit o sarcina, își va dezvolta gândirea critică, logică, chiar și creativitatea.

Urmăriți copii cum își dezvoltă fără efort încrederea în sine și abilitățile social-interactive ca lucrul în echipă, comunicarea și colaborarea în timp ce asamblează propriile vehicule. 

Seturile de construcție Build & Play sunt create după principiul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și adera la standardele internaționale de siguranță a jucăriilor. 
Sunt făcute din materiale de calitate premium, sunt sigure și non-toxice.

Nu știți ce model să comandați? Ne puteți contacta oricând prin intermediul casetei de cerere de informații pe care o găsiți pe pagina fiecărui produs sau la numărul de telefon 0742040717.

Începând cu vârsta de 3 anișori puteți descoperi seturile 2 în 1 ce conțin piese adecvate ca și dimensiuni. În plus au culori vii și ochisori care animează tare frumos vehiculul. Cu aceste seturi vei putea să construiești împreună cu cel mic o MAȘINĂ, un ATV, sau poate își dorește un ELICOPTER. Rămâne doar să te decizi la un anumit model și să îl comanzi de aici. Prețul este între 39 și 52 lei.

După vârsta de 5 ani copilul își poate construi o MAȘINĂ, un ROBOȚEL sau chiar AVIONUL mult visat.
 Aici piesele sunt puțin mai mari și ochișorii au dispărut din peisaj:)

Pentru copii pasionați cu adevărat de construcția mecanică seturile 4 în 1 sau 5 în 1 sunt alegerea perfectă. Acestea vin în cutii atractive, fiind perfecte pentru a fi oferite cadou și aduc posibilități nesfârșite de construcție.
După ce vedeți cum prind viață modelele din instrucțiuni puteți crea cu ajutorul imaginației ceva nou de fiecare dată.

În sfârșit, conceptele de inginerie nu sunt doar plictisitoare! Distrați-vă cu setul de construcție 5 în 1 motorizat electric, acesta fiind alegerea perfectă pentru micii ingineri constructori. Urmați instrucțiunile pas cu pas, construiți un robot, o mașină de teren sau un elicoper, îi montați motorul electic alimentat cu baterii și împărtășiți bucuria succesului.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!