Jucarii constructie Build & Play

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Seturile Build and Play sunt educative, atrăgătoare, ușor de manevrat si vin în primul rând cu un cadou: timp cu copilul tău! Fiecare set contine instructiuni pas cu pas, șuruburi și șaibe de siguranță pentru copii, împreună cu o șurubelniță și o cheie care vă vor permite posibilități de construcție nesfârșite.


Copilul tău va capăta dexteritatea și răbdarea de care are nevoie pentru a duce la bun sfârșit o sarcina, își va dezvolta gândirea critică, logică, chiar și creativitatea.

Urmăriți copii cum își dezvoltă fără efort încrederea în sine și abilitățile social-interactive ca lucrul în echipă, comunicarea și colaborarea în timp ce asamblează propriile vehicule.


Seturile de construcție Build & Play sunt create după principiul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și adera la standardele internaționale de siguranță a jucăriilor. Sunt făcute din materiale de calitate premium, sunt sigure și non-toxice.


Începând cu vârsta de 3 anișori puteți descoperi seturile 2 în 1 ce conțin piese adecvate ca și dimensiuni. În plus au culori vii și ochisori care animează tare frumos vehiculul. Cu aceste seturi vei putea să construiești împreună cu cel mic o MAȘINĂ, un ATV, sau poate își dorește un ELICOPTER. Rămâne doar să te decizi la un anumit model și să îl comanzi.


După vârsta de 5 ani copilul își poate construi o MAȘINĂ, un ROBOȚEL sau chiar AVIONUL mult visat.

Pentru copii pasionați cu adevărat de construcția mecanică seturile 4 în 1 sau 5 în 1 sunt alegerea perfectă. Acestea vin în cutii atractive, fiind perfecte pentru a fi oferite cadou și aduc posibilități nesfârșite de construcție.

După ce vedeți cum prind viață modelele din instrucțiuni puteți crea cu ajutorul imaginației ceva nou de fiecare dată.


În sfârșit, conceptele de inginerie nu sunt doar plictisitoare! Distrați-vă cu setul de construcție 5 în 1 motorizat electric, acesta fiind alegerea perfectă pentru micii ingineri constructori. Urmați instrucțiunile pas cu pas, construiți un robot, o mașină de teren sau un elicoper, îi montați motorul electic alimentat cu baterii și împărtășiți bucuria succesului.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!