Trenul zilei aniversare Mickey si Minnie 10941, 22 piese

LEGO DUPLO
139,90 Lei
Setul este creat de experti cu elemente care pot fi apucate si asamblate cu usurinta de manutele copiilor. Contine si accesorii distractive care incurajeaza jocul de rol: o chitara, baloane flexibile, cadouri si rochia textila a lui Minnie. Incluse sunt personajele iconice Disney Mickey Mouse, Minnie Mouse si Pluto, un tren de construit din 3 sectiuni, un tort de asamblat cu lumanari, 5 caramizi numerotate si alte accesorii.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 10941 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Sarbatoreste ziua copilului tau cu incantatorul set LEGO® DUPLO® Ç€ Disney Trenuletul aniversar Mickey si Minnie (10941). Avand incluse activitati de dezvoltare alaturi de favoritii Disney, acest set premium de joaca este perfect pentru a-i invata pe copii despre numere, creativitate si magie Disney!
Prichindeii se distreaza alaturi de Mickey Mouse, Minnie Mouse si Pluto si conduc trenul de zi de nastere, oprindu-se pentru a se juca si a invata cu activitatile de la bordul vagoanelor. Acest set de constructie imbunatateste abilitatile motorii fine ale copiilor care asambleaza trenul si suprapun caramizile cu numere.
Inspira creativitate prin decorarea vagoanelor. Iar jocul de rol cu personajele dezvolta abilitati sociale. Jucariile LEGO DUPLO Disney pun educatia placuta, exprimarea de sine si distractia in mainile prescolarilor.
Cu seturile DUPLO, parintii si copiii pot impartasi pasi importanti in dezvoltarea lor bucurandu-se in acelasi timp de jucatul impreuna. Trenul masoara 15.5cm inaltime, 35.5cm in lungime si 13.5 latime.
Cu jucaria aceasta de construit te poti juca in multe feluri distractive si este prietenoasa pentru copiii mici.

Pentru: Fete, Baieti

Varsta recomandata: 2 ani, 3 ani, 4 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!