LEGO City Police - Unitate de politie canina 60241, 67 piese

LEGO City
42,66 Lei
Copiilor le place sa joace rolul unor eroi din viata de zi cu zi, iar cu acest set LEGO City Unitate de politie canina (60241) pot face exact acest lucru! Include o masina de politie cu loc pentru politist si cainele sau credincios, un magazin de bijuterii cu pietre pretioase, plus un hot inarmat cu o ranga: scenariul perfect pentru micii luptatori impotriva crimei cu imaginatie mare.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: LEGO60241 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Set de joaca distractiv de politie pentru copii Acest set de jucarii 4+ include un ghid tiparit simplu de constructie si un element special starter pentru caramizi astfel incat copiii sa se poata mandri ca au construit jucarii LEGO.
Cu seturile de politie LEGO City, copiii au posibilitatea sa se scufunde in actiuni deschise si scenarii pline de actiune care reflecta situatii din viata de zi cu zi. si, cu o gama larga de cladiri si vehicule bogate in functii, imaginatia copiilor este libera sa zboare!
• Aceasta jucarie Unitate de politie canina este o introducere ideala in captivanta lume a LEGO City. Perfecta pentru copii de la 4 ani in sus, este proiectata pentru a inspira joc de roluri deschis, imaginativ, bazat pe scenarii din viata reala.
• Ce e in cutie? O masina de politie de jucarie cu loc pentru politist si cainele sau credincios, un magazin de bijuterii cu 2 pietre pretioase si un hot inarmat cu o ranga cu un sac in care sa-si puna prada.
• Copiii pot combina personajele si modelele din acest set de construit LEGO City Unitate de politie canina (60267) cu alte seturi de joaca LEGO pentru a-si forma propriile creatii unice pentru joaca sau expunere.
• Seturile LEGO 4+ sunt o modalitate distractiva pentru cei mici sa invete arta constructiei LEGO. Cu caramizi speciale starter si ghiduri de constructie tiparite simple, ajuta copiii sa isi sporeasca pas cu pas increderea in sine si abilitatile.
• Masurand peste 5 cm in inaltime, 9 cm in lungime si 5 cm in latime, masina de politie de jucarie are loc pentru politiest si cainele sau, in timp ce magazinul de bijuterii masoara peste 6 cm inaltime, 4 cm latime si 3 cm adancime.
• Setul de construit Unitate de politie canina pentru copii nu are nevoie de baterii, astfel ca joaca poate incepe imediat!
• Acest set de jucarie de politie are un ghid de constructie tiparit si Instructions PLUS – un ghid de constructie interactiv pentru a ajuta pe constructorii incepatori sa devina maestri! Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Life pentru dispozitive inteligente.
• Seturile de politie LEGO City vin cu cladiri pline de functii, vehicule cool si personaje care stimuleaza jocul de roluri imaginativ, copiii creand aventuri deschise in contexte din viata reala.
• Seturile de construit LEGO City indeplinesc cele mai inalte standarde industriale, ceea ce asigura ca aceste jucarii distractive continua sa se imbine si sa se desfaca cu usurinta de fiecare data.
• La Grupul LEGO lasam sa cada, strivim, rasucim, incalzim, zgariem si intindem caramizile si piesele LEGO City pentru a ne asigura ca fiecare set indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.

Pentru: Baieti

Varsta recomandata: 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!