LEGO Friends: Cubul de inot al Andreei 41671, 6 ani+, 59 piese

LEGO Friends
46,46 Lei
Cubul de inot al Andreei (41671) este o jucarie portabila excelenta pentru copiii care adora joaca creative alaturi de prieteni. Plin cu detalii creative, acest cub de joaca LEGO Friends include mini-papusa Andrea, un pudel intr-o culoare surpriza din 4 posibile, o piscina, un scaun si alte accesorii care vor starni imaginatia copiilor.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: LEGO41671 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Cunosti un copil creativ care este pasionat de LEGO Friends? Ofera-i cadou Cubul de into al Andreei (41671).Cubul este decorat ca un rucsac sportive, cu bretele si maner. În interiorul sau, mini-papusa Andrea se pregateste de o competitie de inot, fiind incurajata de pudelul ei adorabil. Toate elementele acestui set de joaca portabil se impacheteaza in cutiuta sau pot fi fixate pe baza cubului, ceea ce inseamna ca nu se vor mai pierde!
Valoarea cuburilor LEGO Friends se regaseste in faptul ca sunt compacte si portabile, fiind cadouri ideale pentru copiii cu varsta de la 6 ani in sus care adora sa plece in calatorii cu jucariile LEGO Friends si sa isi creeze scenarii de joaca impreuna cu prietenii.
Copiii se pot juca cu accesoriile in afara cubului sau pot impacheta toate piesele in aceasta jucarie portabila pentru a se juca cu ele in pauze la scoala, la intalniri cu prietenii sau oriunde ar merge.
Acest mini cub de joaca este un cadou perfect pentru orice ocazie, potrivit pentru copiii cu varsta de la 6 ani in sus care adora seturile LEGO portabile si joaca creativa. Masoara peste 7 cm inaltime, 7 cm lungime si 5 cm latime. Prezinta-le micilor constructori lumea Orasului Heartlake cu seturile de joaca LEGO Friends, un loc plin de distractie creativa si prietenii fabuloase unde copiii vor intalni personaje in care se vor regasi.

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!