LEGO Disney Princess - Aventuri din cartea de povesti cu Elsa si Nokk 43189, 125 piese

LEGO Disney Princess
92,90 Lei
Acest set creativ LEGO Disney ii incurajeaza pe copii sa se apuce de joaca numaidecat cu 3 micro-papusi – Iduna si doua versiuni ale personajului Disney Elsa – plus figurinele LEGO Olaf, Nokk si un Urias de Pamant. Cartea de povesti reprezinta un cadou excelent pentru copiii fani Disney.
Cartea deschisa masoara peste 23 cm lungime, 12 cm latime si 8 cm inaltime, avand dimensiunile perfecte pentru joaca. Cartea se poate inchide si transporta cu usurinta.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 43189 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Copiii pot explora scene si povesti din filmul Disney Frozen 2 cu acest set LEGO plin de imaginatie Carte de povesti Elsa si Nokk (43189). Acest set include o carte care se deschide si poate fi personalizata cu autocolantele incluse, plus instructiuni de constructie printate si digitale.
Folosind aplicatia gratuita LEGO Building Instructions, copiii pot mari, roti si vizualiza modelul. Copiii vor avea parte de multa creativitate cu acest set portabil. Acestia se pot juca cu el individual sau il pot integra in alte constructii LEGO Disney, fiind plin cu elemente creative de joaca.
Încurajeaza joaca pe roluri si distractia creativa cu acest set LEGO Disney Carte de povesti Elsa si Nokk (43189). Deschide cartea si joaca incepe numaidecat! Acest set super cool include o carte care se deschide si dezvaluie o constructie, o foaie cu autocolante si multe accesorii pentru joaca creativa.
Aceste micro-personaje indragite – Elsa, Olaf, Uriasul de Pamant, Nokk si Iduna – sunt pregatite pentru aventuri cu aceasta jucarie construibila. Fanii Disney Frozen 2 vor adora acest set. Cartea se deschide pentru a dezvalui o intreaga micro-lume care ii va incanta pe copii, fiind un cadou excelent pentru baietii si fetele cu varste de la 5 ani in sus. Aventuri portabile.
 

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!