LEGO Classic - Caramizi de baza 11002, 300 piese

LEGO Classic
96,81 Lei
Alege dintr-o selectie de caramizi LEGO viu colorate, roti si ochi pentru a crea o varietate de modele LEGO clasice, cum ar fi un calaver pe cal sau un camion imens. Acest set ofera trei niveluri de complexitate a constructiilor si reprezinta un set de inceput excelent pentru orice constructor LEGO.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: LEGO11002 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Descopera distractie creativa nelimitata cu fermecatorul set LEGO® Classic 11002 Caramizi de baza (11002 – Basic Brick Set). Include instructiuni de constructie potrivite pentru varstele de peste 4 ani, pentru a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile creative de constructie. Mai multe idei si inspiratie sunt disponibile online.
Include caramizi, roti si ochi LEGO® pentru a crea modele LEGO clasice. Caramizile LEGO® viu colorate incurajeaza joaca creativa. Creeaza un dinozaur, un camion, un avion sau ce iti doresti! Ofera trei niveluri de complexitate a constructiilor, potrivite pentru orice viitor constructor LEGO.
Viziteaza LEGO.com/classic pentru si mai multe intructiuni de constructie, video-uri distractive, idei si inspiratie. Dezvolta-ti creativitatea cu seturile de constructie LEGO® Classic! Acest set include 300 de piese. Acest set LEGO® ofera o experienta de constructie si joaca potrivita pentru varstele de peste 4 ani.

Pentru: Fete, Baieti

Varsta recomandata: 3 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!