LEGO Friends - Ambulanta clinicii veterinare 41445, 304 piese

LEGO Friends
147,16 Lei 140,00 Lei
Vrei sa captezi atentia copiilor innebuniti dupa animale? Suprinde-i cu Ambulanta veterinara LEGO Friends (41445)! Avand o gramada de functii si detalii si doua mini-papusi, aceasta jucarie LEGO Friends este cadoul perfect pentru baietii si fetele care adora sa se joace cu animalele de companie.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: LEGO41445 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Acest set ii incurajeaza pe copii sa exploreze casuta din copac a pisicii sau sa isi imagineze scenarii de joaca in care o salveaza atunci cand cade in rau. Setul este prevazut cu functie de rotire a apei pentru a simula efectul de curenti puternici. Copiii pot folosi cosuletul inclus pentru a ”pescui” pisica din apa si a o salva.
Ambulanta se deschide complet intr-o parte, pentru a continua joaca in interiorul vehiculului. Accesoriile simpatice ii vor incuraja pe copii sa se cufunde in joaca de-a veterinarii. Prezinta-le fetelor si baietilor universul LEGO Friends, locul unde vor invata ca munca in echipa da mereu roade! Ambulanta veterinara (41445) contine o casuta adorabila, construita intr-un copac si un vehicul veterinary.
Aceasta jucarie LEGO Friends cu animale include mini-papusile Emma si Olivia, o pisica, un pui de pisica, un iepuras si o gramada de accesorii veterinare pentru o experienta de joaca captivanta. Perfect pentru sesiuni zilnice de joaca, acest set include un cosulet pentru a pescui pisica din curentii de apa, o ambulanta plina cu accesorii veterinare si o casuta in copac pe care copiii o pot explora cu animalutele incluse.
Acest set distractiv reprezinta un cadou excelent pentru copiii de la 6 ani in sus care adora animalele. Nu necesita experienta de constructie – jucariile LEGO Friends sunt insotite de instructiuni clare. Ambulanta masoara peste 8 cm inaltime si 12 cm lungime si este compatibila cu toate seturile LEGO pentru o joaca cu adevarat creativa.
Accesoriile veterinare includ un stetoscop, un aparat cu raze x, un pachet de gheata si un otoscop. Ambulanta veterinara este compatibila cu Masina veterinara de salvare (41442) si Clinica veterinara din Heartlake (41446).

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 3 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani, peste 10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!