Casa si cafeneaua lui Minnie 10942, 91 piese

LEGO DUPLO
253,56 Lei
Copiii care adora aventurile lui Minnie Mouse si Daisy Duck se pot bucura de magia Disney cu acest set de joaca cu casuta si cafenea de jucarie. Este plina de detalii si accesorii grozave care vor inspira povesti pline de imaginatie si invatarea prin joaca. Fie ca servesti ceai si vafe, ingrijesti florile sau planifici o petrecere, distractia nu se opreste niciodata cu Minnie si Daisy.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: LEGO10942 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Daca doresti o casuta de papusi plina de magie Disney, setul LEGO DUPLO Casa si Cafeneaua lui Minnie (10942) este ceea ce cauti!
Jucariile LEGO DUPLO pun in mainile copiilor prescolari distractia, exprimarea de sine si bucuria invatarii. Cu seturile de joaca DUPLO parintii si copiii mici pot trai impreuna momentele importante ale dezvoltarii si invatarii in timp ce se joaca.
LEGO DUPLO Casa si Cafeneaua lui Minnie (10942) este o casa de papusi plina de accesorii pentru prescolarii care adora povestile Disney.
Include figurinele Minnie Mouse si Daisy Duck plus o cafenea si casuta de jucarie care se construieste din piese LEGO DUPLO si o varietate de accesorii care sa inspire joaca imaginativa cu activitati de zi cu zi: gatirea si servirea mesei, somnul si gradinaritul. Prescolarii interactioneaza cu figurinele LEGO DUPLO si se bucura de joaca libera in diverse scenarii, imbunatatindu-si astfel abilitatile motorii, sociale si emotionale.
Aceasta jucarie LEGO imbina joaca fizica si creativa cu magia Disney pentru a crea un mediu captivant pentru copiii cu varsta de minim 2 ani. Aceasta jucarie LEGO Minnie Mouse masoara peste 22 cm inaltime, 38 cm latime si 22 cm lungime.
Nenumaratele accesorii – inclusiv briose, vafe, un ceainic, o stropitoare, o matura, paine si un mixer de bucatarie – vor inspira povesti distractive. Instructiunile simple incluse in cutie vor asigura ca parintii si copiii se bucura de o experienta placuta construind, jucandu-se impreuna si traind impreuna momentele minunate ale dezvoltarii si cresterii copiilor.
Toate seturile de joaca LEGO DUPLO sunt concepute de catre experti, folosind piese colorate create special pentru mainile mici si facute sa poata fi manevrate in siguranta, fara riscuri.

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!