Tinutul Minunilor din Regatul De Gheata (43194) - LEGO®

LEGO Disney Princess
191,00 Lei
Plin de functii si detalii, acest set 4+ LEGO Disney Anna si Elsa in Regatul Înghetat (43194) ii ajuta pe tineri sa invete sa construiasca petrecand timp cu Anna, Elsa si prietenii lor. Setul include un castel de gheata, 3 constructii mai mici, mini-papusile Disney Anna si Elsa, plus figurinele Olaf si 3 Snowgies.
Perfect pentru a recrea scenele preferate din film sau pentru joaca creativa.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 43194 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Sporeste increderea tinerilor prin joaca cu acest set 4+ LEGO Disney Anna si Elsa in Regatul Înghetat (43194). Include castelul de gheata din Frozen, instructiuni simple de constructie pentru a-i ajuta pe copiii care invata sa scrie si sa citeasca si un ghid digital Instructions PLUS. Folosind aplicatia LEGO Building Instructions, micii constructori se vor simti ca niste mari maestrii constructori!
Acest set 4+ este plin cu detalii si personaje care asigura o experienta de joaca memorabila. În cutie, fiecare punga contine piese pentru un model complet. Castelul are o caramida de baza specializata si un perete mare care ii vor ajuta pe copii sa construiasca cu usurinta si sa se apuce de joaca numaidecat!
Copiii si adultii pot petrece timp in Regatul Înghetat alaturi de personajele Disney Anna, Elsa si Olaf.
Seturile 4+ reprezinta un mod excelent prin care adultii se pot bucura de constructie alaturi de copiii lor.
Caramida de baza specializata face procesul de constructie mult mai rapid, copiii avand mai mult timp pentru joaca! Fanii Disney Frozen vor adora accesoriile care includ un scaun de gheata, un felinar, un borcan si un cufar cu o coroana si diamante.
 Reprezinta un cadou excelent pentru baietii si fetele cu varsta de la 4 ani in sus. Rasplateste harnicia copiilor cu un cadou distractiv care ii va captiva ore intregi si ii va ajuta sa invete sa construiasca si sa fie creativi. Castelul masoara peste 23 cm inaltime si 13 cm latime, fiind compatibil cu toate caramizile LEGO.

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!