LEGO Disney Princess - Trasura regala a Cenusaresei 43192

LEGO Disney Princess
194,90 Lei
Trasura regala a Cenusaresei (43192), un cadou grozav pentru copiii si fanii povestii Disney cu Cenusareasa. Descopera o trasura cu spatiu pentru 2 mini-papusi, o recolta de dovleci cu o masa mica si un cufar de comori ce are loc in spatele trasurii, plus 3 figurine animale LEGO. Acest set LEGO Disney este plin cu accesorii distractive care includ o invitatie la bal, o bagheta magica, o coroana si o pereche de pantofi de sticla. Perfect pentru a retrai scenele preferate din film si pentru distractie garantata. Trasura cu cai masoara peste 13 cm inaltime, 27 cm lungime si 9 cm latime, acest set fiind perfect pentru joaca.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 43192 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Magia si aventura ii asteapta pe fanii filmului Disney Cenusareasa cu acest set LEGO Disney Trasura regala a Cenusaresei (43192). Pe langa trasura fabuloasa, acest set include si instructiuni de constructie printate si digitale. Folosind aplicatia gratuita LEGO Building Instructions, copiii pot mari, roti si vizualiza modelul.
Copiii pot explora universul fantastic Disney Princess cu acest set de constructie. Trasura poate fi folosita individual la joaca sau poate fi combinata cu alte seturi LEGO Disney pentru si mai multe optiuni de povesti distractive. Reprezinta un cadou excelent pentru tinerii fani Disney Princess.
Acest set de constructie Disney Princess include doua mini-papusi – Cenusareasa si Zana cea Buna – plus figurinele Gus Gus si doi cai. Acest set ii incurajeaza pe copii sa se apuce rapid de joaca, oferind o gramada de elemente care ii vor inspira sa porneasca in propria lor lume plina de magie si aventuri. Inspira joaca creativa pe roluri cu acest set adorabil LEGO Disney 

Pentru: Fete

Varsta recomandata: 3 ani, 4 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani, peste 10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!