LEGO City Fire - Unitatea de comanda a pompierilor 60282, 380 piese

LEGO City
265,00 Lei
Uluitorul set LEGO® City Unitate de comanda a pompierilor (60282) include un camion clasic de pompieri cu macara functionala. Copiii primesc de asemenea si o distributie intreaga de personaje LEGO City, precum Bob, Feldman si Toastie robotul pompier cu tun de apa care trage cu piese speciale.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 60282 Ai nevoie de ajutor? 0742040717
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Transporta-l pe micul tau erou in inima serialului LEGO City Adventures, unde el decide scenariul! În cutie gasesti si instructiuni de asamblare usor de folosit. Sau poti descarca gratuit Instructions PLUS, o parte a aplicatiei LEGO Building Instructions pentru smartphone si tableta. Acest ghid interactiv, cu functii de rotire si zoom, face din constructori LEGO incepatori niste adevarati maestri cat ai zice peste!
• Copiii pot inventa povesti noi din popularul serial LEGO City Adventures cu acest set LEGO® City Unitate de comanda a pompierilor (60282), ce contine vehicule realiste si personaje simpatice din serial.
• Ce se afla in cutie? Un camion de pompieri grozav cu macara functionala, un laborator de stiinta acoperit de flacari LEGO ce pot fi suprapuse, plus personajele serialului LEGO City Toastie – robotul pompier, Bob si Feldman.
• Copiii pot ridica macaraua camionului, sa traga cu elemente de apa din robotul pompier Toastie ca sa doboare flacarile LEGO, si astfel sa recreeze povesti cu simpaticele personaje LEGO City.
• Acest set de calitate superioara poate fi un impresionant cadou de Craciun, zi de nastere sau orice alta ocazie pentru un fan al seriei LEGO City Adventures caruia ii place joaca creativa.
• Odata construit camionul de pompieri masoara 10 cm inaltime, 33 cm lungime si 6 cm latime.
• Camionul are un compartiment pentru a depozita accesoriile de luptat cu focul, plus o remorca cu rampa pentru a-l transporta pe Toastie, robotul pompier. Include 3 minifigurine pompieri cu casca.
• Contine un ghid de asamblare tiparit precum si digital prin componenta Instructions PLUS a aplicatiei gratuite free LEGO® Building Instructions de pe smartphone sau tableta – ghidul interactiv care ii invata pe copii sa devina profesionisti la construit!

Pentru: Baieti

Varsta recomandata: 4 ani, 6 ani, 7 ani, 8-10 ani, peste 10 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Duminica 09:00-19:00

0742040717 contact@pacokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!